ЖК Святобор - Найбільша прибудинкова територія у Святобор Park Resort
Лого ЖК Святобор Лого ЖК Святобор
28.01.2022

Найбільша прибудинкова територія у Святобор Park Resort

Святобор Park Resort потрапив у ТОП-30 ЖК Києва, де планують найбільшу прибудинкову територію. Рейтинг був створений ЛУН Місто, який досліджує міський простір для оцінки якості життя.

Соціальний проект проаналізував дані про всі новобудови, що зараз зводяться у Києві. Перевагу надавали ЖК, де простір позиціонують як розрахований на людей, а не на автомобілі.

Прибудинкова територія Святобор Park Resort без житлової забудови становить 35 429 м². Тут буде розташований великий ландшафтний парк з необхідною інфраструктурою для комфортного життя. Зелений і безпечний «двір без авто» передбачає місця для відпочинку, спорту, ігор та дозвілля.

Для прогулянок і приємних вечорів – алеї, зручні лавки, центральна площа і острівки для відпочинку. Беріть смачний напій у хоум-кафе і проводьте спільний час з друзями або сусідами.

Для маленьких мешканців – велодоріжки і дитячий майданчик. Великою перевагою є те, що дитячі садочки та школа знаходяться у кроковій доступності.

Для спорту – тренажери під відкритим небом і спортивне поле для командних ігор. Ранкові пробіжки, силові тренування, футбол чи йога на зелених газонах – обирайте те, що до душі.

Святобор Park Resort розташований у зеленому Святошинському районі за 7 хвилин пішки до метро «Житомирська». Особливою перевагою квартир є неймовірні види на два парки – внутрішній ландшафтний та парк через дорогу.

Станом на сьогодні ведуться будівельні роботи 6, 7 та 4 черги, а також паралельно продовжується облагородження прибудинкової території. Обрати омріяну квартиру з видом на парк можна у центрі продажу за адресою вул. Львівська, 15.

Для отримання більш детальної інформації звертайтеся за телефоном +38 (044) 298 67 10.

Park Resort Святобор - новий еталон зеленого ландшафту мегаполісу. Це перший інноваційний парк та розкішний запашний острів, створений у власному закритому дворі житлового комплексу
Зворотній зв’язок
Надіслати
Дякуємо за заявку!
Чекайте на дзвінок