ЖК Святобор - Діяльність забудовника Cвятобор Park Resort у 2021
Лого ЖК Святобор Лого ЖК Святобор
03.02.2022

Діяльність забудовника Cвятобор Park Resort у 2021

Компанія City One Development, яка будує житловий комплекс Святобор Park Resort, підбила підсумки своєї діяльності за минулий рік.

У 2021 році стартувало будівництво нових черг у ЖК Новопечерські Липки та ЖК Святобор Park Resort. На ринок покупцям було предтавлено 1 150 нових квартир. Загальна площа нових будинків у проєктах складає 139 147 кв.м., площа підземних паркінгів – 25 925 кв.м.

Наразі компанія продовжує будівництво 4 та 7 черги житлового проєкту комфорт-класу Святобор Park Resort, загальна площа яких становить 176 275 м²., з яких – 36 873,54 м² площа житлових приміщень, 1 143,65 м² – площа комерційних приміщень та новий підземний паркінг на 293 машиномісця.

Відповідно до даних центрів продажу більше 40% квартир в проєктах цього року придбали як інвестицію. Причина, звичайно, у випереджені зростання цін на нерухомість порівняно з курсом доллара. Вкладати в нерухомість наразі вигідніше, ніж зберігати заощадження у валюті.

Інша тенденці, яка охоплює ринок нерухомості, – зменшення об’єму нової пропозиції у столиці та зростання класу комфорт. Доля економ класу первинної нерухомості продовжує скорочуватись й складає лише 1/7 частку пропозиції. Компанії все частіше позиціонують свої нові проєкти у класі комфорт, який дуже скоро займе половину пропозиції на ринку Києва.

Про плани на 2022 рік, президент інвестиційно-девелоперської компанії City One Development, Валерій Кодецький говорить наступне: «Ключові напрямки у нашій роботі в 2022 ми визначили такі: якість проєктів, етичність ведення бізнесу, інновації та енергоефективні рішення. Сподіваюсь, що галузеві реформи, які стартували у році, що минає, позитивно вплинуть на учасників ринку та бізнес клімат в Україні». Ми продовжуємо будувати і розвивати Святобор Park Resort. Слідкуйте за будівництвом комплексу та поступовим облагородженням території з власним ландшафтним парком.

Обрати омріяну квартиру з видом на парк можна у центрі продажу за адресою вул. Львівська, 15. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся за телефоном +38 (044) 298 67 10.

Park Resort Святобор - новий еталон зеленого ландшафту мегаполісу. Це перший інноваційний парк та розкішний запашний острів, створений у власному закритому дворі житлового комплексу
Зворотній зв’язок
Надіслати
Дякуємо за заявку!
Чекайте на дзвінок