ЖК Святобор - Премія
Лого ЖК Святобор Лого ЖК Святобор
09.07.2021

Премія

Шановні інвестори!
Раді повідомити про ще одну перемогу ЖК Святобор Park Resort!
Житловий комплекс отримав нагороду від «Українського Будівельного Олімпу» у номінації «Краще житло для всієї родини».
ЖК Святобор було оцінено за реалізацію унікальної концепції сучасного комфортного житла, з приватним зеленим простором, зручним плануванням квартир та власним підземним паркінгом.  

Премію «Український Будівельний Олімп» засновано у 2006 році, де щорічно нагороджуються найкращі будівельні проекти, компанії і бренди. Професійна експертна рада відзначила ЖК Святобор на основі багатофакторного аналізу. До експертної ради входить Асоціація фахівців з нерухомості (ріелторів) України, Союз малих середніх і приватизованих підприємств і Спілка фахівців з нерухомого майна. 

Нагадаємо, що Святобор Park Resort є справжнім еталоном комфортного життя з додатковими зеленими квадратними метрами. Житловий комплекс поєднав європейські вимоги до сегмента, а також створює ідеальний простір для сімейного життя: розвинену внутрішню інфраструктуру, концепцію «двір без машин» завдяки великому підземному та наземному паркінгу, безпечну закриту територію, де є все необхідне для щасливого дитинства. 

Вітаємо всіх мешканців і інвесторів комплексу з визнанням Святобор Park Resort кращим житлом для всієї родини. 

Park Resort Святобор - новий еталон зеленого ландшафту мегаполісу. Це перший інноваційний парк та розкішний запашний острів, створений у власному закритому дворі житлового комплексу
Зворотній зв’язок
Надіслати
Дякуємо за заявку!
Чекайте на дзвінок