ЖК Святобор - Хід будівництва Святобор Park Resort у липні
Лого ЖК Святобор Лого ЖК Святобор
15.07.2021

Хід будівництва Святобор Park Resort у липні

Станом на липень ведуться будівельні роботи 4 і 7 черги. На будівельному майданчику 4 черги завершено утеплення першої секції, закінчується у другій (80% готово) і продовжуються у третій (50% готово). Штукатурні роботи вже завершені у всіх трьох секціях черги. Тим часом уже виконані роботи по влаштуванню вирівнюючої стяжки у 1-й секції, активними темпами тривають у 2-й (80% готово) і виконано наполовину у 3-й секції. 


Паралельно тривають роботи по монтажу систем водопостачання та опалення системи KAN. У третій секції продовжуються монтажні роботи ліфтового обладнання. 


На будмайданчику 7 черги завершено буріння паль у всіх 3-х секціях, а також розпочинається армування фундаментальної плити у 3-й секції. 


Святобор Park Resort пропонує не просто житло, а унікальне місце для життя і відпочинку вдома. Концепція житлового комплексу поєднала гармонію природи з інноваційними технологіями, що втілено у власному ландшафтному парку на 2 га з алеями для прогулянок, острівками для відпочинку, велодоріжками й центральною площею. 


Основними перевагами Святобор Park Resort серед інших житлових комплексів цього району є:

  • розташування поруч з метро «Житомирська» (10 хв)

  • розвинена внутрішня і зовнішня інфраструктура

  • неймовірний вид з вікон на зелені простори 

  • надійний забудовник, що втілив у життя такі знакові проекти як «Новопечерські липки» і «Бульвар Фонтанів»

  • власна рекреаційна зона для відпочинку всієї родини


Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до відділу продажів за телефоном +38 (044) 298 67 10, або за адресою вул. Верховинна, 28 а.

Park Resort Святобор - новий еталон зеленого ландшафту мегаполісу. Це перший інноваційний парк та розкішний запашний острів, створений у власному закритому дворі житлового комплексу
Зворотній зв’язок
Надіслати
Дякуємо за заявку!
Чекайте на дзвінок