ЖК Святобор - Зелений район Святобор Park Resort
Лого ЖК Святобор Лого ЖК Святобор
26.01.2022

Зелений район Святобор Park Resort

Святобор Park Resort розташований в одному з найбільш зелених районів столиці – Святошинському. Тут розміщено 6 парків загальною площею 66 га, на один з них відкривається неймовірний вид з квартир 7 черги!

Окрім сучасних комфортабельних новобудов, в районі ще збереглися одноповерхові будинки, які створюють затишну атмосферу на вулиці Львівська та Верховинна. Саме тиша і гармонія з природою приваблюють людей, які хочуть жити подалі від метушні і галасу.

Святошинський район має гарну транспортну розв’язку з виїздом на головну артерію Києва – проспект Перемоги. Близькість до метро і наявність залізничної станції приміського сполучення дозволяє дістатися у будь-який куточок Києва або за його межі. Навколо розташовані мальовничі озера, де можна активно провести час з родиною. А вздовж проспекту Перемоги є безліч об’єктів інфраструктури (торгові центри, відділення банків, супермаркети та інше), а також велосипедна доріжка, яка веде прямо до хвойного лісу.

Розвинута зовнішня інфраструктура Святобор Park Resort створює сприятливу атмосферу, де все необхідне під рукою. А внутрішній ландшафтний парк з алеями для прогулянок, спортивним і дитячим майданчиком – ідеальне місце для життя, яке нагадує справжній курорт.

Безумовними перевагами Святобор Park Resort також є:

– мальовничі види з вікна на зелену зону;
– великий підземний та наземний паркінг;
– закритий двір та цілодобова охорона;
– концепцію «двір без машин»;
– розвинена внутрішня інфраструктура.

Запрошуємо на консультацію омріяної квартири у центр продажу за адресою вул. Львівська, 15. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся за телефоном +38 (044) 298 67 10.

Park Resort Святобор - новий еталон зеленого ландшафту мегаполісу. Це перший інноваційний парк та розкішний запашний острів, створений у власному закритому дворі житлового комплексу
Зворотній зв’язок
Надіслати
Дякуємо за заявку!
Чекайте на дзвінок