ЖК Святобор - Хід будівництва Святобор Park Resort у вересні
Лого ЖК Святобор Лого ЖК Святобор
17.09.2021

Хід будівництва Святобор Park Resort у вересні

Станом на вересень ведуться будівельні роботи 4 і 7 черги. На будівельному майданчику 4 черги закінчується утеплення у третій секції (95% готово). У місцях загального користування вже готові стіни, де пізніше планується фінішне оздоблення (фарбування), а також продовжується облаштування плитки: уже розпочаті роботи у вхідних групах 1-ї, 2-ї і 3-ї секцій. Тим часом завершений монтаж гіпсокартонних перегородок у всіх 3-х секціях. 


Паралельно закінчується монтаж приладів опалення у 2-й секції (80% готово), а у 1-й секції завершено на 100%. Після успішного встановлення ліфтів у всіх трьох секціях проводиться налаштування ліфтового обладнення.  


Разом з будівництвом ми продовжуємо роботи по благоустрою зовнішнього та внутрішнього двору, де буде розташовано великий ландшафтний парк з усією необхідною інфраструктурою. 


На будмайданчику 7 черги виконано бетонування фундаментної плити у 2-й секції (1050 м³), а також розпочато армування фундаменту баштового крану №2. Паралельно у третій секції виконується гідроізоляція підвального поверху для подальшої зворотньої засипки піщаним ґрунтом. А у першій секції продовжується розкопування пальового поля. 


Забудовник проекту Святобор Park Resort, компанія City One Development, створює житловий комплекс з європейською інфраструктурою. На території комплексу розташований зелений простір для відпочинку всієї родини з дитячими майданчиками, спортивною зоною та полем, велодоріжкою, острівками для релаксу, затишними кав’ярнями і продуктовими магазинами!


Функціональні планування однокімнатних, двокімнатних, трикімнатних і неймовірних дворівневих квартир можна переглянути або у відділі продажів за адресою вул. Верховинна, 28 а. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся за телефоном +38 (044) 298 67 10. 

Park Resort Святобор - новий еталон зеленого ландшафту мегаполісу. Це перший інноваційний парк та розкішний запашний острів, створений у власному закритому дворі житлового комплексу
Зворотній зв’язок
Надіслати
Дякуємо за заявку!
Чекайте на дзвінок