ЖК Святобор - Паркуй життя - старт продажів 7 черги
Лого ЖК Святобор Лого ЖК Святобор
05.05.2021

Паркуй життя - старт продажів 7 черги

Шановні інвестори!


5-го травня розпочинається старт продажів 7 черги ЖК Святобор Park Resort.

Паркуйте  життя у квартирі з видом на ландшафтний парк у внутрішньому дворі або на парк з столітніми деревами через дорогу. Однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні і навіть дворівневі – вибір буває настільки великим тільки на старті.

Будинок 7 черги – це затишні квартири з власним простором у дворі. На території комплексу розташовано все необхідне для комфортного і гармонійного життя у місті: спортивний і дитячий майданчик, велодоріжки, мальовничі алеї для прогулянок і загальна площа для дозвілля майбутніх жителів. 


Завдяки концепції «двір без машин» ви можете забути про шум авто і метушню під вікнами. На території комплексу вже збудований великий паркінг, а також планується облаштування наземних паркомісць.

Уже розпочато підготовчі роботи на будівництві 7 черги: виконано роботи по котловану під першу секцію, а також тривають роботи у другій і третій секції. Ми будуємо за монолітно-каркасною технологією і використовуємо тільки якісні матеріали, щоб забезпечити мінімальну вартість утримання житла і високий рівень комфорту.


ЖК Святобор Park Resort розташований у зеленому районі Святошино за 15 хв пішки від метро «Житомирська». Безперечними перевагами комплексу є велика прибудинкова територія, яка охороняється, і власна розвинута інфраструктура.

Обрати квартиру або дізнатися детальніше про комплекс Святобор Park Resort можна у відділі продажів за адресою вул. Верховинна, 28а або за телефоном +38 (044) 298 67 10.

Park Resort Святобор - новий еталон зеленого ландшафту мегаполісу. Це перший інноваційний парк та розкішний запашний острів, створений у власному закритому дворі житлового комплексу
Зворотній зв’язок
Надіслати
Дякуємо за заявку!
Чекайте на дзвінок