ЖК Святобор - Вітаємо з Днем Будівельника!
Лого ЖК Святобор Лого ЖК Святобор
08.08.2021

Вітаємо з Днем Будівельника!

Святобор Park Resort будують справжні професіонали, об’єкти яких уже здані в експлуатацію. У першій черзі комплексу вже мешкають щасливі родини, які змогли на власному досвіді пересвідчитися у якості будівництва. Ми продовжуємо створювати комфортні квартири, паркінг, зводимо нову 7 чергу і робимо все можливе, щоб власники квадратних метрів якнайшвидше отримали ключі і розпочали свою історію у новому житлі.

Сьогодні ми хочемо привітати усіх будівельників з їх професійним святом! Бажаємо вам міцного здоров’я, дружньої атмосфери на роботі, а особливо творчої наснаги і усмішок кожного дня. Завдяки вам тисячі сімей отримують квартири їх мрії, з неймовірними видами, теплими стінами й якісною звукоізоляцією. Ми дякуємо за вашу важку роботу і мужню силу, яка створює нові домашні вогнища!


Святобор Park Resort – це житловий комплекс з унікальною концепцією «двір без машин», де панорамні вікна виходять на два парки. Власний ландшафтний парк у дворі та парк з столітніми деревами через дорогу створюють особливий зелений затишок навколо.

Запрошуємо на консультацію щодо омріяної квартири за адресою вул.Верховинна, 28 а. або за телефоном +38 (044) 298 67 10


Park Resort Святобор - новий еталон зеленого ландшафту мегаполісу. Це перший інноваційний парк та розкішний запашний острів, створений у власному закритому дворі житлового комплексу
Зворотній зв’язок
Надіслати
Дякуємо за заявку!
Чекайте на дзвінок