ЖК Святобор - Хід будівництва Святобор Park Resort у листопаді
Лого ЖК Святобор Лого ЖК Святобор
12.11.2021

Хід будівництва Святобор Park Resort у листопаді

Станом на листопад ведуться будівельні роботи 4 і 7 черги. На будівельному майданчику 4 черги повністю завершено монтаж системи опалення у всіх трьох секціях. У місцях загального користування уже виконано фінішне оздоблення (фарбування стін, монтаж підвісної стелі типу Armstrong), а також закінчуються роботи по облаштуванню вхідних груп (90% готово) 1-ї, 2-ї і 3-ї секцій. Тим часом завершено електромонтажні роботи з прокладанням кабелів живлення в квартири у всіх 3-х секціях та розпочато роботи з монтажу приладів обліку електроенергії. 


Разом з будівництвом житлового комплексу розпочато підготовку по озелененню двору зі сторони вулиці Львівська. Тим часом виконуються роботи по формуванню клумб, а також проводиться викладання плитки ФЕМ уздовж тротуару.


Цього місяця запущено фасадне зовнішнє освітлення у тестовому режимі, а також закінчено роботи по бетонуванню чистової підлоги паркінгу.  


На будмайданчику 7 черги продовжуються монолітні роботи. У 1-й секції виконується бетонування вертикальних елементів на першому поверсі, у 2-й секції – триває монтаж опалубки для плити перекриття між першим та другим поверхами, у 3-й секції уже залита підлога другого поверху. 


Паралельно у 1-й секції виконується гідроізоляція підвальних стін та продовжується зворотня засипка грунту. 


Святобор Park Resort – вибір тих, хто цінує природу поруч, безпеку у дворі та неймовірні види з вікна. Завдяки концепції «двір без машин» та великому підземному паркінгу внутрішній ландшафтний парк житлового комплексу буде тихим та безпечним місцем для життя. Велодоріжки, спортивні та дитячі майданчики, центральна площа і острівки для відпочинку стануть улюбленим місцем для вашого дозвілля. Святобор Park Resort розташований біля метро «Житомирська», де навколо уже функціонує розвинена інфраструктура з усіма необхідними об’єктами. Школи, садочки, лікарні, супермаркети, торгові центри – усе це буде у пішій доступності.  


Запрошуємо на консультацію омріяної квартири у відділі продажів за адресою вул. Верховинна, 28 а. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся за телефоном +38 (044) 298 67 10.


Park Resort Святобор - новий еталон зеленого ландшафту мегаполісу. Це перший інноваційний парк та розкішний запашний острів, створений у власному закритому дворі житлового комплексу
Зворотній зв’язок
Надіслати
Дякуємо за заявку!
Чекайте на дзвінок