ЖК Святобор - Хід будівництва Святобор Park Resort у жовтні
Лого ЖК Святобор Лого ЖК Святобор
12.10.2021

Хід будівництва Святобор Park Resort у жовтні

Станом на жовтень ведуться будівельні роботи 4 і 7 черги. На будівельному майданчику 4 черги повністю завершено утеплення всіх трьох секцій. У місцях загального користування виконується фінішне оздоблення (фарбування стін, монтаж підвісної стелі типу Armstrong), а також продовжується роботи по облаштуванню вхідних груп (70% готово) 1-ї, 2-ї і 3-ї секцій. Тим часом виконано електромонтажні роботи з прокладанням кабелів живлення в квартири на 80% у всіх 3-х секціях.


Паралельно продовжується монтаж приладів опалення у 3-й секції (50% готово), а у 2-й секції завершено на 100%. 


Разом з будівництвом житлового комплексу продовжуються роботи по благоустрою двору. Навпроти будинку 4 черги, по вулиці Львівській, уже виконані роботи по асфальтуванню першого шару. Тим часом проводяться підготовчі роботи для облаштування чистової дороги паркінгу.


На будмайданчику 7 черги виконано бетонування фундаментної плити у 1-й секції (930 м³), а також завершено роботи по влаштуванню фундаменту баштового крану і вже повністю змонтований сам баштовий кран.  Паралельно у 2-й секції виконується гідроізоляція підвального поверху. Тим часом уже виконана зворотня засипка ґрунту у 3-й секції. 


Також проводяться будівельні роботи у паркінгу 7 черги, де продовжується облаштування пальового поля. 


Святобор Park Resort – це житловий комплекс комфорт-класу, концепція якого передбачає гармонію природи в місті. Розвинена внутрішня і зовнішня інфраструктура забезпечить мешканців усім необхідним завдяки: магазинам, спортивним і дитячим майданчикам, велодоріжкам, паркам для прогулянок і відпочинку всередині двору і через дорогу, а також іншим об’єктами освіти, краси й здоров’я. 


Запрошуємо на консультацію омріяної квартири у відділі продажів за адресою вул. Верховинна, 28 а. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся за телефоном +38 (044) 298 67 10. 


Park Resort Святобор - новий еталон зеленого ландшафту мегаполісу. Це перший інноваційний парк та розкішний запашний острів, створений у власному закритому дворі житлового комплексу
Зворотній зв’язок
Надіслати
Дякуємо за заявку!
Чекайте на дзвінок