ЖК Святобор - Переїзд центру продажу Святобор Park Resort
Лого ЖК Святобор Лого ЖК Святобор
22.12.2021

Переїзд центру продажу Святобор Park Resort

Відвідавши центр продажу, ви можете отримати всю інформацію щодо купівлі квартири і паркомісця у великому підземному паркінгу з додатковим ліфтом на ваш поверх. Обрати функціональне планування, бажаний краєвид з вікна, переглянути усі дозвільні документи, перевірити хід будівництва – все це можна зробити у центрі продажу за смачною кавою. 


Святобор Park Resort пропонує унікальну концепцію, яка поєднала природу у місті з всією необхідною інфраструктурою у пішій доступності. Ландшафтний парк всередині двору створить затишну атмосферу, де можна відпочити або активно провести час на вулиці. Окрім цього, житловий комплекс має безумовні переваги, які важливі при інвестуванні у нерухомість з подальшою здачею в оренду. А саме: 

– неймовірні види з вікна на зелену зону;

– великий підземний та наземний паркінг;

– метро «Житомирська» за 7 хв пішки;

– гарантія безпеки завдяки закритому двору та цілодобовій охороні;

– концепція «двір без машин»;

– велодоріжки, дитячий і спортивний майданчик;

– розвинена внутрішня і зовнішня інфраструктура.

Чекаємо на вас без перерви з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 19:00 та у суботу і неділю з 10:00 до 18:00. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся за телефоном 044 225 1225.


Park Resort Святобор - новий еталон зеленого ландшафту мегаполісу. Це перший інноваційний парк та розкішний запашний острів, створений у власному закритому дворі житлового комплексу
Зворотній зв’язок
Надіслати
Дякуємо за заявку!
Чекайте на дзвінок