ЖК Святобор - Номінація IX Всеукраїнської будівельної Премії
Лого ЖК Святобор Лого ЖК Святобор
06.12.2021

Номінація IX Всеукраїнської будівельної Премії

IBUILD 2021 – це головна будівельна премія України, що відзначає кращих представників будівельної галузі та нерухомості, будівельні та девелоперські компанії, об’єкти та проєкти поточного року.

Нагадаємо, що у концепції Святобор Park Resort втілено ідеальний баланс присутності природи у місті завдяки великому ландшафтному парку всередині двору. Європейська інфраструктура гармонійно поєднана зі зеленою зоною, де розташовано дитячий майданчик, спортивна зона з тренажерами та ігровим полем, велодоріжки, а також алеї для прогулянок і острівки для відпочинку.


Завдяки великому підземному і гостьовому наземному паркінгу мешканці Святобор Park Resort можуть насолодитися тишею і безпекою концепції «двір без машин». Тут можна зосередитись на приємних моментах – додатковому ліфті з паркінгу до вашого поверху, станції зарядки для електромобілів, цілодобовій охороні і паркових краєвидах з вікна!


Дізнайтеся більше про Святобор Park Resort у відділі продажів за адресою вул. Верховинна, 28 а. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся за телефоном +38 (044) 298 67 10.


Park Resort Святобор - новий еталон зеленого ландшафту мегаполісу. Це перший інноваційний парк та розкішний запашний острів, створений у власному закритому дворі житлового комплексу
Зворотній зв’язок
Надіслати
Дякуємо за заявку!
Чекайте на дзвінок