ЖК Святобор - Паркуй щасливе дитинство!
Лого ЖК Святобор Лого ЖК Святобор
01.06.2021

Паркуй щасливе дитинство!

День захисту дітей – свято наших синочків і дочок. Коли народжуються вони, життя починає йти іншим темпом і набувати нових сонячних барв.

Коли ми обираємо квартиру, ми обираємо місце дитинства наших дітей. З ким вони будуть гратися, де вперше побудують пісочний замок, яка гойдалка буде їх улюблена, де дитина вперше поїде на велосипеді, у який садочок чи школу піде – все це вирішується, коли новобудова стає домом вашої сім’ї.

Сприятливе середовище для пізнання світу – одна з головних вимог молодих сімей з малечою. Що необхідно для щасливого дитинства у сучасному житловому комплексі комфорт-класу? Звичайно, це розвинена внутрішня і зовнішня інфраструктура.


Унікальна концепція Святобор Park Resort поєднала ідеальний баланс природи в місті, де відчуваєш спокій завдяки тихій вулиці і парку з столітніми деревами. А замість звичайного двору мешканці і їх малюки отримують величезний ландшафтний парк на 1,5 га, який сконцентрував у собі мрії дитинства. 


Завдяки цілодобовій охороні і закритому «двору без машин» – територія комплексу буде безпечним місцем, без хаотичної парковки, де ви не зустрінете незнайомців, лише мешканців та їх гостей. 


Дитинство у Святобор Park Resort буде активним, спортивним та неймовірно яскравим! У ландшафтному парку вже облаштований дитячий майданчик, а також планується баскетбольне поле, спортивні тренажери просто неба. А на велодоріжках можна буде їздити на скутерах, самокатах і вперше стати на ролики.


Для щоденних прогулянок з малечею, молодій мамі не доведеться нікуди вирушати. У власному парку можна прогулятися по мальовничим алеям, відпочити у тіні дерев на лавці і почитати книгу. На першому поверсі обладнані спеціальні приміщення для колясок, щоб дорога на прогулянку не викликала труднощів. 


Батькам не потрібно довго шукати садочок. У Святошинському районі розташовано безліч приватних та державних закладів дошкільної освіти, серед яких «Мрія» (№136), «Малюк Арістотель», «Містечко Монтессорі» та інші.

Наявність поруч хорошої школи – теж одна з умов щасливого дитинства. У кроковій доступності від Святобор Park Resort розташовані: Спеціалізована школа №40 з поглибленим вивченням німецької мови, Київська гімназія східних мов №1, Середня загальноосвітня школа №140 та інші.


Окрім навчання, важливо обирати район, де будуть сконцентровані різноманітні гуртки, художні студії, музичні школи, спортивні секції для різнобічного розвитку дитини. Спробувати все – від гітари до тайського боксу – зможуть маленькі мешканці ЖК Святобор. Поруч Дитяча школа мистецтв №8,  Кіокушин Карате, Центр творчості дітей та юнацтва та IT-школа «GoMother». А на території ЖК, у першому будинку вже функціонує школа іноземних мов.


Якщо вашій дитині потрібна справка від лікаря, або пройти обстеження, у пішій доступності розташовані поліклініки, дитяча клінічна лікарня, а також стоматологія. 


Обрати, де виросте, буде вчитися, розвиватися і гратися ваша дитина можна вже сьогодні. 


Паркуйте щасливе дитинство ваших дітей у ЖК Святобор Park Resort. Звертайтеся у відділ продажів: +38 (044) 298 67 10, вул. Верховинна, 28а.

Park Resort Святобор - новий еталон зеленого ландшафту мегаполісу. Це перший інноваційний парк та розкішний запашний острів, створений у власному закритому дворі житлового комплексу
Зворотній зв’язок
Надіслати
Дякуємо за заявку!
Чекайте на дзвінок