ЖК Святобор - Хід будівництва Святобор Park Resort у квітні
Лого ЖК Святобор Лого ЖК Святобор
05.04.2021

Хід будівництва Святобор Park Resort у квітні

Шановні інвестори, Святобор Park Resort продовжує активно будуватися. Станом на сьогодні ведуться будівельні роботи 4 і 7 черги.

На будівельному майданчику 4 черги проведено демонтаж крану. Здійснюється буріння паль під паркінг і бетонування частини плити покриття паркінгу. У першій і другій секції завершені роботи по склінню, а у третій – розпочато. Зараз починається утеплення будинку першої секції.

Паралельно ведеться підготовка котловану нової 7 черги житлового комплексу. Уже виконано роботи по котловану під першу секцію, а також тривають роботи у другій і третій секції.

ЖК Святобор Park Resort – це проект комфорт-класу з концепцією “двір без машин”, розташований в зеленому мікрорайоні Святошина. Саме тут поєднано сучасний ритм життя з гармонією природи завдяки власному парку. Великий паркінг, закрита територія з розвиненою внутрішньою інфраструктурою створюють атмосферу незалежного містечка, де є все необхідне для життя.

Беззаперечними перевагами Святобор Park Resort є:

  • 15 хв до метро “Житомирська”;
  • велика площа прибудинкової території з власним парком;
  • цілодобова охорона;
  • власний підземний і наземний паркінг;
  • простір для спорту і відпочинку.


Перша черга житлового комплексу введена в експлуатацію, де уже мешкають щасливі родини.

Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до відділу продажів - +38 (044) 298 67 10, вул. Верховинна, 28а.

Park Resort Святобор - новий еталон зеленого ландшафту мегаполісу. Це перший інноваційний парк та розкішний запашний острів, створений у власному закритому дворі житлового комплексу
Зворотній зв’язок
Надіслати
Дякуємо за заявку!
Чекайте на дзвінок